online casino 1200x675 840x385 - pokerin ammattilainen

Vikki aus vaatii hallitukselta lain, joka kieltää rahansiirrot suomalaisten pankkien ja ulkomaisten pelisivustojen välillä. Tavoitteena on pitää pelaajien rahat Suomessa. Samalla hallitus sitoutuu korvaamaan rahapeliyhtiö Ålandille aiheutuneet tappiot saadakseen RKP:n laskun taakse. Pokeriammattilainen ei kuitenkaan usko voittojen tehokkuuteen.

Marin, Ohisalo, Saarikko ja Andersson ostivat Henrikssonin lyhennykset veronmaksajien yörahoilla, kirjoittaa pokeriprofiili Aki Pyysing verkkosivun sijoitustietosarakkeessa.

– Jos Marinin hallituskausi olisi tv-sarja, juonenkäännökset olisivat liian upeita, Pyysing kirjoittaa.

Kuka uskoo, että puolueen tukialuetta kompensoi rikollisella veronmaksajien rahoilla ansaitun rahan menetys tosielämässä?

”Rikollisella ansaitulla rahalla”, Pyysing viittaa rahoihin, jotka ahvenanmaalainen peliyhtiö PAF on voittanut mantereelta.

– Vedonlyöntikielellä nämä kolikot on hankittu rikollisesti. Toisin sanoen, kun PAF vastaanottaa ei-saaristolaisia, se toimii ”laittomana rahapelien tarjoajana”, Pyysing kirjoittaa.

”NCB julkistaa hintalapun.”

Julkista tietoa siitä, kuinka paljon mantereen suomalaiset menettävät PAF:lle vuosittain, ei ole, mutta Pyysing arvioi kymmeniä miljoonia.

– Summa selviää, kun paljastuu, kuinka paljon lisärahoja Marinin hallitus pumppaa Ahvenanmaan lääninhallitukselle sen pohjattoman runsauden vuoksi.

– PAF on varmasti kertonut Henrikssonille, kuinka suuria tappioita tulee olemaan. Ja Anna-Maja kertoi RKP:lle Estate Housen hintalapun. Uutuuden vuoksi tämä summa ei ole online-automaattien pöytäkirjassa, vaan siihen viitataan ”hallitusneuvotteluissa sovitulla tavalla”, Pyysing kirjoittaa.

Veikkaus haluaa estää maksujen suorittamisen ulkomaisille rahapeliyhtiöille.

Taustalla on, että suomalaiset pelaavat ulkomailla yli 300 miljoonaa kertaa vuodessa. Veikkauksen johto haluaa nyt maksukiellon, jotta suomalaiset pelaajat eivät voi siirtää rahaa ulkomaisille pelisivustoille ja ulkomaiset peliyhtiöt eivät voi maksaa suomalaisten asiakkaidensa voittoja suomalaisille pankeille. Tietysti monopoliasemassa oleva Veikkaus toivoo, että kaikki Suomen pelirahat käytetään.

– Ymmärrän täysin, että yli 300 miljoonaa ulkomailla pelattua houkuttelee ihmisiä, jotka nauttivat rahapelitappioista, Pyysing kirjoittaa.

– He näyttävät olevan vakuuttuneita siitä, että ryhmissä on paljon rahaa lomajuhlajärjestöjen ja veijobalzarien ja ammattiyhdistysliikkeen tukemiseen.

Veikkauksen Kokoomuksen puheenjohtaja Veli-Pekka Nummikoski on tehnyt kovasti töitä maksujen estämiseksi. Rahapelipalkintoja saaneet organisaatiot ovat myös vaatineet ulkomaisten rahapelien hallintaa. Suomen Uutiset on aiemmin raportoinut, kuinka pehmovaroja jaetaan muun muassa seksuaalijärjestöjen, bingobonusten ja monikulttuuristen järjestöjen kesken.

Poker Pro: Lohkot eivät toimi

Pricing ei kuitenkaan usko, että maksukiellot tuovat nettorahaa suomalaiseen yhteiskuntaan. Hänen mukaansa PAF on ainoa ulkomainen rahapelien tarjoaja, jolle rahansiirrot Suomesta voidaan estää. Tästä syystä verorahoista aiheutuneet tappiot on korvattava PAF:lle.

Todellakin, kuten pyydettiin, useimmat aktiiviset pelaajat tuntevat jo lailliset tavat siirtää rahaa kansainvälisten verkkolompakoiden, kuten PayPalin ja Skrillin, tai ulkomaisten pankkikorttien kautta. Jopa harrastajat oppivat nopeasti välttämään esteitä.

– Ongelmapelaajille ulkomaiset pelisivustot tekevät rahan siirtämisestä erittäin helppoa kauan ennen kuin kymmenien uusien virkamiesten ensimmäiset maksulohkot on sovitettu, kirjoittaa Pricing.

Suurimman haitan aiheuttaisivat todennäköisesti Suomessa pelaavat pokeriammattilaiset, jos suurin pokerisivusto kieltäisi suomalaisten pelaamisen kokonaan. Joten kysyin, että rahapeliyhtiöt eivät pidä voittavista pelaajista.

– Ammattilaiset tienaavat rahapeliekosysteemistä, Pyysing sanoo.

– Jokainen rahapeliyhtiö haluaa pitää kaikki asiakkaidensa rahat. Veikkaus myös myöntää, vaikka ei ilmeisistä syistä myönnäkään.